vidaXL 91101 Rucsac tura

vidaXL 91101 Rucsac tura

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (2022-12-11): 126.99

Puteti evalua

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Rucsacul nostru confortabil și practic, în stil militar, este partenerul ideal pentru personalul militar, dar, de asemenea, și pentru cercetași, vânători, amatorii de drumeții și exploratorii în aer liber.

Realizat din poliester 600D de calitate superioară, cu un înveliș rezistent la apă, acest rucsac de luptă este durabil, rezistent la uzură și la intemperii. Rucsacul în stil militar are două bretele late. Acesta are o capacitate mare de 40 de litri, astfel încât să puteți lua tot ce aveți nevoie pentru aventurile dvs. în aer liber. Compartimentul mare principal poate fi utilizat pentru a depozita obiectele mari, iar prin închiderea sa cu frânghie și catarame, vă asigurați ca lucrurile dvs. sunt păstrate în condiții de siguranță. De asemenea, dispune și de două buzunare laterale cu cleme ce se desfac rapid, oferind spațiu suplimentar pentru depozitarea convenabilă și în condiții de siguranță a obiectelor de care aveți nevoie să le aveți la îndemână, precum cuțite, pahare și lămpi. Buzunarele interioare oferă spațiu suplimentar pentru telefonul mobil, cărți de credit, bani etc.
Culoare: Camuflaj
Material textil: Poliester 600D 100% cu înveliș
Dimensiuni: 45 x 21 x 50 cm (l x ad. x î)
Capacitate: 40 L
Rezistent la apă
Bretele de umăr căptușite
Cu mâner pentru transport
Un compartiment principal mare cu un sistem de închidere cu sfoară și cataramă
Două buzunare laterale cu închidere cu cataramă
Buzunare interne pentru păstrarea telefonului mobil, a cărții de identitate etc.
Material: Poliester: 100%

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.